Ved renovering af bygninger er det muligt at genanvende glasset fra de gamle vinduer, og få det smeltet om til glasuldsisolering, som kan benyttes til fx facadeisolering eller som ekstra isolering på loftet.

About us

Gips genbruges i produktionen af ny gips

Gips er et af de få materialer, der kan bruges så godt som uendeligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er desuden et helt naturligt mineral og har en lang række bygningsfysiske kvaliteter, der gør det uundværligt i mange byggerier. 

Produktet NOx Redux fra Saint-Gobain Weber kan fjerne farlige “NOx partikler” fra lokalmiljøet omkring bygningsfacader, hvor det er anvendt. Luftforurening er ifølge WHO den mest sundhedsskadelige miljøfaktor – særligt i og omkring byer.  

Vores seneste blogindlæg

Image by Gerd Altmann from Pixabay
Den grønne omstilling handler i høj grad om data og dokumentation. Den grundlæggende metode, som vi anvender til at anskueliggøre data om vores miljøpåvirkning i byggebranchen livscyklusanalyser (LCA) og den grundlæggende måde vi dokumentere disse data er igennem miljøvaredeklarationer (EPD).
Hvis vi skal mindske byggebranchens klimabelastning mest muligt, må vi sørge for, at professionelle har mulighed for at forstå, hvordan deres materialevalg påvirker miljøet.
Vejen mod en bæredygtig byggebranche kræver en klar forståelse for vores miljøpåvirkning. Dette indebærer både pålidelige miljødata og professionelle, der kan tolke og handle på baggrund af denne data.