Om os

Her på Saint-Gobain bloggen ”Mod en bæredygtig byggebranche” finder du information om, hvordan vi sammen bevæger os mod en mere bæredygtig byggebranche. Vi deler både grundlæggende viden om bæredygtighed, ny forskning, samt case studies og inspirationsfortællinger fra virksomheder, der har implementeret bæredygtige løsninger.

Foruden vores kollegaer i Saint-Gobain udgiver vi også gerne indlæg fra vores kontakter og samarbejdspartnere. 

Vi stræber efter at støtte byggebranchen med nyttig, tilgængelig og anvendelige indlæg.

Vi håber, at vores blog kan hjælpe dig med at skabe et mere bæredygtigt projekt og en lettere proces.

God læselyst!

Seneste blogindlæg

Den bedste måde, at forstå bloggen er ved at læse den. Her er vores nyeste indlæg:

A photo of windmills and the sun setting
Der er ingen tvivl om, at den grønne omstilling er i høj grad afhængig af data. Vi skal kunne måle og overvåge de forskellige måder, vores handlinger påvirker nærmiljøet og kloden. Jeg håber, at dette indlæg kan fungere som en form for opslagsværk netop med dette formål.
Image by Gerd Altmann from Pixabay
Den grønne omstilling handler i høj grad om data og dokumentation. Den grundlæggende metode, som vi anvender til at anskueliggøre data om vores miljøpåvirkning i byggebranchen livscyklusanalyser (LCA) og den grundlæggende måde vi dokumentere disse data er igennem miljøvaredeklarationer (EPD).
Hvis vi skal mindske byggebranchens klimabelastning mest muligt, må vi sørge for, at professionelle har mulighed for at forstå, hvordan deres materialevalg påvirker miljøet.